QUI SOM

Som un equip de persones que treballem amb àmplia experiència en projectes de mobilitat, especialment en bicicleta. Coneixem en profunditat els models urbans de referència i les millors experiències de disseny i d’urbanisme ciclista. Tenim una clara visió de la transformació efectiva de les ciutats mitjançant la promoció i priorització de la mobilitat activa.

Som apassionats de la nostra feina. No tenim cotxe ni moto i practiquem la mobilitat no motoritzada en tots els seus vessants. Per nosaltres la bicicleta és una eina transversal que aporta felicitat i millora la vida de les persones, fins i tot d’aquelles que no la fan servir, però que te encara molt més potencial per desenvolupar. Estem convençuts que beneficia a tothom, i això dóna sentit professional i personal a les nostres vides.

Socis Fundadors

Jordi Galí

Arquitecte emprenedor i autodidacta. Orientat a la mobilitat sostenible i l’espai públic. Tinc experiència en gestió d’equips i control i supervisió de serveis i licitacions públiques. Conec la manera de treballar i els interesos tant del sector públic com del sector privat i crec fermament en l’economia social i el be comú.

Maria Elisa Ojeda

Arquitecte especialitzada en la redacció de projectes bàsics i executius d’urbanisme i espai públic en relació a la mobilitat sostenible, principalment projectes relacionats amb la mobilitat amb bicicleta. Amplia experiència en diversos projectes de promoció de la mobilitat en bicicleta. Co-fundadora del programa “En Bici Sense Edat” a Catalunya.