ELABORACIÓ DEL PLANO METRE MINUT DE GUISSONA

Data
maig 2019
Col·laborem
Copenhagenize Design Co.
Client
Ajuntament de Guissona

Elaboració dels plànols de metre minut en bici i metre minut a peu dins l’estratègia de comunicació del pla de mobilitat activa del municipi de Guissona.

Es tracta d’una estratègia de comunicació que consisteix en fer visible per als ciutadans les distàncies en metres i en minuts que hi ha entre punts emblemàtics o de referència quan van a peu o en bicicleta. Sovint tenim la idea que les distàncies son molt més llargues del que en realitat son. Al mateix temps Aquest plano que és únic per a cada municipi, serveix per fomentar la mobilitat activa i segura alhora que enforteix el coneixement del municipi i el sentiment de pertinença.

Jordi Galí

Maria Elisa Ojeda